Hermann’s Finland Oy:ssä on tehty henkilöstömuutoksia 1.3.2021 alkaen:

Kalle Karjalainen on nimitetty tehdaspäälliköksi. Karjalainen aloitti työskentelyn Hermann’silla maaliskuussa 2017 ja on tähän asti toiminut tuotannon suunnittelupäällikkönä. Ennen Hermann’sille tuloaan hän työskenteli pitkään tuotannon ja suunnittelun johtotehtävissä Metallituote Summasella ja Turun Teräskalusteessa, ja aikaisempaa kokemusta hänellä on myös tuotannon ja suunnittelun järjestelmien kehityksestä eri aloilta

Karo Kymäläinen on nimitetty myyntipäälliköksi. Kymäläinen on seitsemän vuoden ajan työskennellyt Hermann’sin projektipäällikkönä ja viimeiset puolitoista vuotta ollut myös mukana rakennuspuolen myyntitehtävissä. Ennen Hermann’sille tuloaan hän työskenteli asiakasvastaavana Hilti Suomi Oy:ssä.

Hermann’s Finland Oy:n edellinen tuotantopäällikkö Janne Kaskinen jatkaa yhtiön palveluksessa tuotannon vanhempana suunnittelijana.

Pitkän uran Hermann’silla tehnyt operatiivinen johtaja Heikki Nieminen puolestaan on lopettanut yrityksen palveluksessa.

Uusien nimitysten myötä Hermann’s on entistä vahvempi vastaamaan uusien ja vanhojen asiakkaittemme vaativiin sisustusratkaisuihin. Tulemme panostamaan entistä enemmän tuotannonohjaukseen ja uusiin suunnittelutekniikoihin, jotta asiakkaamme saavat laadukkaan tuotteen, haluttuun toimitusaikaan ja kilpailukykyiseen hintaan”, yhtiön toimitusjohtaja Antti-Jussi Kesälä kertoo.